Årsstämma i BRF Kroken 24/7

Härmed kallas medlemmarna i BRF Kroken 24/7 till årsstämma.

Tid​: Onsdagen den 30 maj 2018, kl. 18.00
Plats​: Eriksdalsbadet, Stora konferensrummet

 

Det är viktigt att så många som möjligt deltar i årsstämman så att besluten blir väl förankrade. Om du har förhinder att närvara på stämman kan du fylla i en fullmakt (bifogad denna kallelse) så att någon annan föreningsmedlem eller släkting kan rösta i ditt ställe.

Under stämman kommer representanter från vindsgruppen att redogöra för status inom vindsprojektet. Leverantören för säkerhetsdörrarna kommer troligtvis också närvara för att berätta om dörrarna, tidsplan och de tillval medlemmen kan välja (ännu ej bekräftat).

En extern ordförande från Storholmen är inbjuden och redo att axla ordförandeskapet på stämman, om stämman så väljer. Även våra fastighetsförvaltare från Storholmen är där för att presentera sig och berätta om sitt arbete.

Årsredovisningen för 2017 hittar ni här. Vill ni ha den i tryckt exemplar så säg till så fixar vi det! Det kommer finnas några exemplar att tillgå på stämman.

På stämman kommer vi rösta om förändringar i våra stadgar som en följd av den nya lagen om ekonomiska föreningar. Förändringarna syftar i huvudsak till att följa den nya lagen och introducerar inte något omvälvande. Förslaget till de nya stadgarna samt de nuvarande och en beskrivning av vad som är förändrat hittar ni här:

Förslag nya stadgar för stämman 2018-05-30

Det kommer givetvis att bjudas på kaffe, te och en smörgås under stämman.

Se bifogat dokument för dagordning och lite mer information!

Välkomna!
Styrelsen
Brf Kroken 24/7